Cb radio. Kilka pytań

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

No kozi1987, piękna robota. Chyba będe musial na spota wleciec i zobaczyc jak to dziala,moze zaopatrze sie w taki zestaw jak Twój. Dzięki za dokładny opis co i jak.

Komentarz

• Adamu
      L&K
      • 2006
      • 1384

o i jakies audio jest (interkonekty Ultimate DLSa ). Jakis sposób na słuchanie głośnej muzy i CB? :diabelski_usmiech

Komentarz

• kozi1987
        Ambiente
        • 2007
        • 200

To fakt, audio jest :] Aż dziw że sie jeszcze kochana skodzinka nie porozkręcała :P Tak jak wspominałem, głośnik zewnetrzny pod kierownicą sprawia ze audio nie traci swojej roli

Komentarz

• ZipY
          Elegance
          S_OCP Member
          • 2007
          • 875

Zamieszczone przez Adamu
          Zamieszczone przez ZipY
          Dokument informujący o kwestiach w sprawie zakazu sprzedaży unidena wraz z wykazem dystrybutorów i uzasadnieniem decyzji UKE znajdziesz TUTAJ
          ok zakaz sprzedaży mamy. czy jest też zakaz używania dla użytkowników np którzy kupili sprzęt przed pojawieniem sie zakazu sprzedawania?
          trudno powiedzieć... dla mnie to nie jest problem prawny tylko problem społeczny... tak jak pisałem już kiedyś - kwestia legalności i problemów z miśkami jest dla mnie zupełnie drugorzędna. Pierwszorzędna dla mnie jest troska o innych użytkowników CB, którym utrudniamy takim radyjkiem życie. Porównywałem kiedyś to do jazdy z włączonymi stale długimi w nocy, bez zwracania uwagi czy kogoś oślepiamy czy nie...

Także każdy we własnym sumieniu rozważa to czy ma dla niego to znaczenie czy nie i na tej podstawie decyduje o tym jakie radio kupuje i używa.

Pozdrawiam

ZipY
          http://www.misiak.art.pl http://www.myspace.com/krzysztofmisiak http://pl.wikipedia.org/wiki/Krzysztof_Misiak

Komentarz

• MarcinTo
            Classic
            • 2007
            • 4

Koledzy, czy ktoś instalował radyjko w popielniczce w Octavii 2?
            Kozi, niezła robota, ale zapokój moją ciekawość i powiedz co to jest za urządzenie po prawej z 2 klawiszami niebieskim i czerwonym?

Komentarz

• kozi1987
              Ambiente
              • 2007
              • 200

Nitro :P:P:P:P:P:P Heh a tak naprawde to pozostalosc po zestawie glosnomowiacym, przyciski sluza do wlaczania antyradaru i zestawu bluetooth, chcialem to zlikwidowac przy okazji rozebrania deski ale nie mialem pomyslu co z tym zrobic wiec tak zostalo i czeka na przyplyw mojej weny tworczej :P

Komentarz

• MarcinTo
                Classic
                • 2007
                • 4

A już myslałem, że jak się ma 4x4 to w wyposażeniu są jakies dodatkowe gadżety.

Komentarz

• Ponury
                  Drive
                  S_OCP Member
                  • 2007
                  • 57

Zamieszczone przez marcinowski1983
                  W takim razie mam kolejny problem, mianowicie gdzie takie radio typu WALKER umiejscowic,zeby mozna je bylo spokojnie schowac przed lepkimi raczkami?
                  Walker to dobry wybór. Ja jeżdżę z nim już prawie miesiąc i sprawdza się znakomicie.

Ja swojego przymocowałem na rzepy do kolumny środkowej od strony pasażera. Użyłem uchwytu, który był w standardzie. Pasażerom nie przeszkadza i całkiem wygodnie obsługuje się. Kabel antenowy mam przeprowadzony z bagażnika (kombi) pod dywanikami. Wysiadając odkręcam gruszkę i zostawiam w schowku, ale radio zabieram do plecaka. W lecie częściej będę chował do bagażnika. Teraz jak zostawiłem na cały dzień w samochodzie to potem gałki strasznie ciężko kręciły się.
                  Pojutrze mogę zrobić fotkę i podesłać.

Ponury
                  Octavia Tour Ice+ 1.6
                  Garmin nuvi 250W
                  President Walker + Alan ML-145 + reflektometr

Komentarz

Dzięki bardzo za odpowiedzPonury, ja decyduje się wlasnei na WALKERA. LEpiej zapłacic raz troche drozej i byc w pełni zadowolonym. Jednak zakup przekładam na kolejny miesiąc, bo w tym już kupiłem suba i na radyjko trochę brakuje PLN-ów :|

Komentarz

• oti
                      Ambiente
                      • 2009
                      • 114

Zamieszczone przez Ponury
                      Pojutrze mogę zrobić fotkę i podesłać.

Ponury
                      Witajcie,

Jeżeli ktoś z Was ma Walkera w OI to proszę o podpowiedź gdzie macie zamocowane, lub najlepiej fotkę.

Mam Walkera wyjętego z poprzedniej fury i leży tak od roku bo nie miałem koncepcji gdzie je przypiąć. Teraz czas wakacji i kombinuję gdzie je przyczepić - proszę o podpowiedzi i sugestie.

Pozdrowionka,

Daniel

Komentarz

Pracuję...